The Leap Year

by Furguson

/
1.
2.
01:51
3.
4.
02:26
5.
6.
02:40
7.
04:10
8.
9.
04:19

credits

released February 14, 2013

El gèrmen d’aquest disc va sortir a la casa Bat a Bat del Cap de Creus durant una setmana de Setembre de 2012, any de traspàs.
Moltes gràcies a la Carme Canyada per deixar-nos gaudir d’aquell lloc increïble. Sergi Egea, aquest disc és tan teu com nostre, sense la teva entrega no hagués sortit tot de la manera que ha sortit i t’estem absolutament agraïts.
Coratge i misteri sempre.

Aquest cop Furguson hem set:
Jordi Erra, Joan Garolera, Eduard Vila i Aleix Vila.

Gravat, produït, mesclat i masteritzat per Santi i Víctor Garcia als Ultramarinos Costa Brava.

Encara hi ha gent que creu en nosaltres. Moltíssimes gràcies a les nostres famílies, als germans Guàrdia, en Rafa Castells per els videos i fotos, l’Aitor Bigas per cuinar i fer-nos riure durant la setmana del Cap de Creus, la Danielle Parkhill pel suport lingüístic i a tota la merda que ens fa valents i millors.

Editat en CD i LP per La Castanya l'any 2013.

tags

license

all rights reserved

feeds

feeds for this album, this artist

about

Furguson Gurb, Spain

Furguson hail from Gurb (Barcelona) and, despite being young, they are a pretty experienced band. It won them a bunch of good reviews and the chance to play with Oxford Collapse or Beach House.
Listening their songs, we can find a band that shows great taste in combining melody and post-punk elements. A combination between HEALTH, Delorean or Cap'n Jazz.
... more

contact / help

Contact Furguson

Streaming and
Download help